onsdag den 1. juni 2011

STRIBET SOMMERSAG

Det er en sag med modifikationer at påstå at jeg bruger opskriften til denne bluse slavisk.

Jeg laver striberne som det lige falder mig ind, med en enkelt bisse indimellem, bare for at den ikke skal blive for kedelig at strikke.
                                       J
Jeg laver halsudskæringen noget større end opskriften foreskriver, da jeg påtænker at strikke en kant efterfølgende, og ja jeg laver den også med en del flere masker for at få lidt mere længde på.

I det hele taget laver jeg vist temmelig meget om på den opskrift…. men ideen har jeg da brugt!

Fortsættelse følger.......

6 kommentarer:

 1. Lækker - lækker - lækker... Du er på vej til et hit igen, igen:-) Den model du tager udgangspunkt i, er vel nok skøn, og nærmest til at tage permanent ophold i:-) Jeg ville ønske at jeg kunne tage mig sammen til en engelsk opskrift, men opgiver altid på forhånd, for tænk hvis jeg er halvvejs og derefter ikke kan knække koden.
  Mange strikkehilsner Helle

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot ;-)
  Må vist se lidt på dine favoritter og din kø, det tyder lidt på "fælles smag". Tak for kigget ;-)

  SvarSlet
 3. Faldt over din blok på en anden blok.Blev nysgerrig og hvor var der bare mange smukke ting at savle over :o) Vi har samme smag i mange af dine ting kan jeg.Glæder mig meget til at se det færdige resultat når du er færdig,for den model er jeg vild med.Er desværre ikke gode venner med de engelske opskrifter :o(

  SvarSlet
 4. Helle, du skal ikke være så bange for at gå i lag med det engelske. Start evt. med et enkelt tørklæde/sjal så finder du ud af at det slet ikke er så svært. Den her opskrift kan du nu heller ikke tage fejl af den er SÅ simpel, og du er meget velkommen til at kontakte mig for hjælp. en rigtig god side at få hjælp til forkortelser er: paapinden.

  SvarSlet
 5. Velkommen til min blog Benthe.
  Vedr. det der med at strikke engelske opskrifter, skulle du lige læse mit svar til Helle.
  Det er altså ikke så svært når man først får begyndt.
  Jeg "døde" næsten af skræk første gang, men tænkte at det kunne jo trævles op igen og bruges til noget andet.
  Jeg har været inde på din blog og har snust lidt.(og meldt mig som fast læser) Hvor er det nogle skønne tunikaer du har fået fra hånden:0D

  SvarSlet