lørdag den 27. oktober 2012

Kreativ Strik.... Min bare....

Flere steder i blogland har der de sidste par dage været sure opstød over det nye nummer af Kreativ Strik.
Jeg tilslutter mig koret og undskylder ikke for bøvset.

Jeg bestilte abonnement på bladet for et par måneder siden og havde faktisk helt glemt det igen, fordi der ikke kom noget blad. Men torsdag dukkede der så endelig et nummer op og jeg begravede mig straks i det.
Jeg blev i den grad slem skuffet.I reklamen for bladet kan man bla læse følgende:

"KREATIV STRIK er det eksklusive strikkemagasin til dig, der elsker at strikke! KREATIV STRIK udkommer 4 gange om året, hver gang i et temanummer, og indeholder 40 flotte modeller, der er lige til at gå til!
Få masser af inspiration til at gå i gang med pindene. Alle modellerne er i flot design - men er samtidig lavet, så de kan bruges! Der er let forståelige opskrifter til alle modeller både de nemme og de svære."

40 modeller! Undskyld, der misforstod jeg hvis et eller andet.
Der er stort set intet strik i bladet.
Der er strikkeopskrift på Sokker, benvarmer, nissehue, grydelapper, tehætte, nisse, julekugler, kræmmerhus, overtræk til en halmkrans og kop-omslag.
10 ting at strikke og hvilke ting.

Derimod er det et stort reklamenummer for Panduro Hobby. Næsten alle ting i nummeret er lavet med materialer fra det firma. Helt ok hvis det var et reklameblad og ikke et blad til næsten 80 kr. i løssalg.

Bare min mening!13 kommentarer:

 1. Meget meget enig. jeg holder strikkemargasinet og stod igår i superbest i Søndervig og smugkiggede i kreativ strik og overvejede om jeg skulle forkæle mig selv med bladet.Det blev jeg hurtig enig med mig selv om at jeg IKKE skulle.Og heldigvis for hjemme i postkassen lå mit blad og ventede. Nu var jeg advaret på forhånd. Da jeg havde læst de mange blogindlæg rundt omkrign. så jeg viste, hvad der ventede og enig enig enig bladet minder mest om en reklame fra PANDURO så vidt jeg har forstået så er kreativ strik, strikkemargasinet og alt om håndarbejde fuldstændig ens. det er bare ikke i orden og strikke margasinet får nu min opsigelse. så kan jeg købe bladet i løssalg, hvis noget skulle friste.

  kh

  ulla

  SvarSlet
 2. Kun ikke være mere enig. Kreativ strik!?! Det kan da kaldes en sandhed med visse modifikationer! Jeg er så "heldig" at have abonnement på både Kreativ Strik og Strikkemagasinet. Har godt nok fået det ene refunderet, men jeg har faktisk længe overvejet at melde fra og nu er beslutningen da taget.

  SvarSlet
 3. Talte med forlaget i Fredericia på messen idag, og gav tydelig min mening tIl kende om bladet og især min mening om at lave to ens blade med forskellige forsider. Man får kun to ens blade tilsendt hvis man ikke har helt ens navn, adresse mm. på begge abonnementer. Derfor kan man risikere at få begge blade. Ellers får man kun et. Jeg fortalte ham at de skyder sig selv i foden ved at lave sådan et nummer og han måtte give mig ret!

  At der er alt for lidt strik og sy af tøj og næsten kun jule-flitter var vist også feset ind hos den gode herre!

  Jeg fortalte ham, at jeg allerede havde skrevet kladden til en opsigelse af begge blade og at den bliver sendt på mandag!

  SvarSlet
 4. Geg har også læst kritikken rundt omkring og glæder mig over at jeg ikke abonnere på bladet.
  Køber det, sjælendt, i løssalg hvis jeg finder det har interesse :)

  SvarSlet
 5. Enig! Opsigelse på begge, såkaldte" strikkemagasiner er også på vej fra mig!

  SvarSlet
 6. Kan kun give dig helt ret.
  Jeg har abonneret på bladet i en del år nu, og synes altså det bliver ringere og ringere. Skal ihvertfald have opsagt mit abonnement. Jeg vil så nøjes med at købe et i løssalg, hvis der er noget der ser interessant ud!

  SvarSlet
 7. Kære blogpiger!

  I kan låne begge blade på biblioteket.
  Jeg reserverer dem, så snart de er udkommet og kan derfor altid nå at købe et eksemplar, hvis det frister til at eje :-).
  Bladene er dyre og meget af indholdet har ingen interesse ............ synes jeg.
  Kh Sine/Vejle

  SvarSlet
 8. jeg afmeldte det også for et par år siden for synes jeg gang på gang blev alt for skuffet, så derfor gad jeg det ikke mere, og strikkede næsten intet fra bladene.

  Fedt at en af lige gav jeres mening til kende overfor selve bladet på messen godt, at der kan blive sagt noget.

  SvarSlet
 9. Jeg er meget enig i, at bladet er noget hø. Jeg har opsagt mit abonnement idag.

  SvarSlet
 10. Wong Wai:
  Opsagde abonnementet for flere år siden; men "sælgerne er i røret" STADIGVÆK!!! De forstår INTET - ( de kan sikkert ikke engang strikke/hækle/sy...)!

  Hendes Verden bliver/er da også blevet ringere, for ikke at udtale: for år tilbage VAR DER OGSÅ STRIK I: "Alt for damerne"!

  God weekend til dig og dine.

  SvarSlet
 11. Jeg er enig - det burde vel bare hedde "hobbybladet" :-)
  mvh Charlotte

  SvarSlet
 12. hej Ulla
  jeg er helt enig med dig, og de andre bloggere der har kommenteret hos dig. En af kommentarerne hos mig går på, at der skulle være tale om en ekstra udgivelse. Hvis dette er sandt, må de vist siges at have skudt sig selv i foden på redaktionen af de 4 blade - for det er ikke kommunikeret tydeligt, hvis der skulle være tale om noget ekstra.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 13. Jeg er også en af de skuffede, som holder begge blade. Jeg tjekkede min adresse allerede for et stykke tid siden og den holder slet ikke for mig. Mit navn og adresse er stavet fuldstændigt ens - selv samme stavefejl i mit navn.

  I første omgang synes jeg også det var i orden at få det ene blad refunderet og det vil jeg også acceptere, MEN jeg synes egentlig ikke det er i orden når Kreativ strik på hjemmesiden lover: "Hvert blad indeholder 25-35 eksklusivt designede modeller og opskrifter, der kan klæde hele familien på". Strikkemagasin lover på hjememsiden: " Hvert blad indeholder ca. 20 designs på smart strik til hele familien samt inspiration til boligen".

  Var der en forklaring på hvorfor de havde lavet det samme indhold i alle bladene?

  Jeg mener absolut ikke man har gjort noget for at informere noget om de ens blade,eller ekstra temanummer. Tværtimod - forsiderne er ligepræcis forskellige. I de foregående blades reklamer for næste nr. fremgår det heller - tværtimod så er der kun en ting, som går igen (det var jeg faktisk lidt forarget over).

  Hvis man ville kommunikere at man har et temanummer eller nu, at man har lavet en "fejl" kunne man bruge hjemmsiden. Det gør man ikke! Kan det kaldes god kommunikation?

  SvarSlet