Ole har som tidligere fortalt været nogle dage sammen med sin gode ven Paul.
De kommer altid forbi mig til en lille snak.
Jeg tror de er bange for at jeg keder mig i mit eget selskab.
Det gør jeg ikke , men det er sødt af dem at komme.
De fortæller altid meget stolt og malende hvad de har fået at spise mens de har været sammen.
Det var heller ingen undtagelse denne gang.
Dejen til brøddet blev lavet om aftenen, sat i køleskab natten over og bagt næste morgen.
"Den opskrift skal du altså have Ulla" sagde Paul.
Han holdt ord.
Ole havde den med hjem til mig,
skrevet på et kaffefilter.
Der var nok ikke lige papir inden for rækkevidde.
Jeg har lige lagt brødet op og sat det i køleskabet, så Ole og jeg kan få lækker nybagt brød til vores morgenmad/brunch i morgen.
Jeg har tilført Græskarkerner og hjemmelavet Dukkah fra Annemad.
Jeg glæder mig til at smage, for det er godt nok let at lave.
Ingen ælten. Det skal blot røres sammen med let hånd.
OPSKRIFT PÅ BRØD
skrevet direkte af fra Pauls kaffefilter:
½ pk. gær
6 dl lunken vand
ca. 600 g hvedemel
ca. 2 dl. kerner (græskarkerner, solsikkekerner eller hvad du har)
3 tsk. salt
Gær røres med vand og de øvrige ting røre i.
Dejen er meges fugtig og skal blot røres ikke æltes.
Skal dækkes med låg og stå mindt 8 timer i køleskab (gerne mere)
Hæld dejen ud på bage pladen.
Bages ved 250 grader nedert i ovnen i ca. 30 min.
Jeg vil sige velbekomme.
Sådan et brød er bare det bedste - ufatteligt at så lidt arbejde kan give så lækkert brød- god appetit i morgen :)
SvarSletkaffefilterbrød :-)
SvarSletDet lyder som et meget lækkert brød, jeg snupper lige opskriften til afprøvning :-)