tirsdag den 1. november 2011

En lille prinsesse der ikke vil klippes


Carla er en lille prinsesse, der gerne selv vil bestemme hvor skabet skal stå.

Hun er en fredelig og omgængelig hund, med få undtagelser.
Den ene undtagelse er når hun skal klippes..
Det gider hun ikke, basta.

Specielt vil hun ikke have klippet sine poter og snude.
Jeg har tidligere skrevet om disse fortrædeligheder her.

Men nu tror jeg måske problemet er løst.

Ja, jeg ved det jo ikke endnu,
men en ny hundefrisør har meldt at hun gerne vil forsøge sig med at klippe Carla.

Vi tager af sted med højt humør i dag og håber vi kommer glade og ny klippede hjem.
Carla altså, jeg selv blev klippet i fredags..3 kommentarer:

  1. Go´ fornøjelse, håber det lykkes. Jeg har selv en labrador som jo heldigvis ikke skal klippes, men hun HADER at få klippet negle.Og så bestemmer hun forøvrigt selv når vi er til træning....mokke. Jeg har taget kampen op og satser på at vinde med tiden. Go´dag til dig fra Joan M.

    SvarSlet
  2. Åh nej hvor synd, Carla har da virkelig haft en dårlig oplevelse hos hundetrimmeren. Jeg har selv en dværg schnauser, den skal også trimmes, dels ved håndkraft, dels ved klipning.
    Han kunne bestemt heller ikke lide sin trimmer. Desværre var der kun 1 her i området der kunne trimme schnauzere.Men helt ærlig, hvis jeg skulle klippes ved hende, ja så ville jeg straks finde en anden frisør. Behandlingen af min hund var efter min mening noget barsk, effektiv og kontant, uden følelse for hunden. Men for hende er det jo et erhver og prisen for en trimning - som faktisk tager en del tid - er jo egentlig ikke så høj. Enden på det hele blev at jeg selv lærte at trimme ham, nu er han glad og fro og vil gerne trimmes - herunder klippes med maskine i ansigt, kinder, poter og selv negleklipning går som en leg.
    Det er ikke hunden der er noget i vejen med, nej det er trimmeren - sen hund skal altså ikke bedøves for at blive klippet, den skal behandles ordentligt og kærligt. Håber inderligt den nye trimmer har hjertet det rigtige sted.

    SvarSlet