tirsdag den 10. september 2013

Så fat det da, det er jo bare en strikkeopskrift.

.
Jeg strikker Cocktail og den er åbenbart en smule for kringlet for mig. I hvert fald hvis jeg går til den som jeg gør til de fleste opskrifter. Frisk og uden frygt.
Jeg har bøvet og døjet med at forstå den opskrift. Det er ikke fordi der ikke står hvad jeg skal gøre. Jeg misforstår noget den ene gang efter den anden, så jeg strikker, trævler op og strikker igen. 
Nu er jeg  ovre den værste hurdle (sadelskulder og ærmegab) og er begyndt på bullen. Der er også lange  forklaringer til hvordan den skal strikkes, men her stopper legen for mig. Jeg strikker som jeg plejer. Former efter mig, så kan det da ikke gå helt galt.
Hvor mange ærmer jeg skal strikke  inden jeg fatter pointen med dem, vil tiden vise.  Jeg har ikke læst på lektien endnu., men mon ikke I hører om det.
Hvorfor jeg ikke har opgivet? Jeg synes det er en lækker sweater og når jeg har bestemt den skal strikkes, skal den strikkes!
 

10 kommentarer:

 1. Stædighed kan være en god ting 😊👍

  SvarSlet
 2. Hmmm... kender godt det med at læse og alligevel ikke forstå, men så er det godt at være anarkist ;-)

  SvarSlet
 3. Min gemal kommer altid med en økonomisk betragtning over garn, tid og rentabiliteten i genbrug!
  Men det er nu lige træls, på godt jysk, hver gang man hiver pinden ud! Og det fine garn du arbejder med har da heller ikke godt af den behandling... Håber det går derudaf nu... helt efter dit eget hovede!

  SvarSlet
 4. Ja det er ikke altid lige nemt ... Jeg har opgivet at oversætte peasy modellen og prøvemig frem, men kan desværre se at det vist er en ommer .. Øv ;0)

  SvarSlet
 5. Hej Ulla. Det er bare med at klø på ;o) - og mon ikke det er ekstra svært at læse opskrift nede i varmen ? ;oD Det ser ud til at blive en rigtig flot trøje. Spændende farve- og garnsammensætning.

  SvarSlet
 6. Det er da en flot model og den skal da være færdig. Du må bare holde på. Jeg selv vil så overveje om vil kaste mig ud i den selv.

  SvarSlet
 7. Jeg er heller ikke til de der meget detaljerede opskrifter, jeg bliver enormt forvirret, når opskriften til en ret simpel model skal fylde 4 sider. Heldigvis er du så garvet en strikker, så du improviserer bare. Jeg glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 8. Ja det er bare med at forsætte, men hold da op hvor jeg kender det, nogle gange er det bare svært at fatte det der stå.

  SvarSlet
 9. Lækre, lækre farver. Selv kæmper jeg lige nu med en amerikansk opskrift - ikke fordi jeg ikke forstår, men jeg kan simpelthen ikke få det til at passe, det der står!
  Jeg er sikker på, at du får det til at passe, når du strikker "efter dig" :-)

  SvarSlet
 10. Den har jeg altså også mine øjne på :)

  SvarSlet