Der er ikke noget som at gå ud i haven og hente af det store spisekammer.
Lige nu er rabarberne "plukkemodne" og jo flere man tager, jo flere kommer der.
Jeg har lavet en rabarbertærte efter ide af Liselotte.
Ca. 400 gram rabarber,
1 spsk. Kartoffelmel,
1 1/2 dl sukker,
Vaniliestang,
blandes og kommes i form.
Bages i en 175 graders varm ovn i 20 min.
Mens det hygger sig river man noget marcipan (150 gram)
og hakker hasselnødder og mandler.
Efter de 20 min, kommes blandingen over og tærten bager yderligere 20 min.
Serveres med cremefraice.
Den smager himmelsk
Velbekomme
Der er ikke noget som de første rabarbere!
SvarSletTak for ideen, jeg skal vist ud og kigge til mine.
Jeg er helt fyldt op nu med den lækre tærte. Mums...
SvarSletNu vil jeg svinge strikkepindende et par omgange, mens jeg "slår mave" ;))))))
Ja, det tror jeg på, altså at den smager himmelsk. Det kunne være jeg skulle gøre den efter i weekenden, for jeg har da også lidt i haven. Tak for tippet.
SvarSletVelbekomme Kirsten.
SletDet lyder sørme da lækkert. En kollega havde bagt Camilla Plums udgave af rabarberkage forleden. Det var heller ikke helt skidt...
SvarSletDen må jeg hvis ind og kigge på til en anden gang....
SletHar netop idag bag årets første rabarberkage, en version med kokos. Rarbarber er godt!
SvarSletDet var også min den første, selv om jeg egentlig har kunnet høste længe...
SletBliver helt lækkersulten af at se på dit billede:-) Elsker rabarber, så jeg fik rabarbersuppe med rugbrødscroutoner og flødeskum i går:-)
SvarSletDet lyder lækkert Irene.. Det har jeg aldrig smagt.
SletDet må da prøves på et tidspunkt.
Umm jeg har alle ingredienserne, så jeg hapser opskriften med tak :))
SvarSletJeg havde kun 50 gram marcipan, men erstattede det bare med flere nødder og mandler, så man kan også sagtens ændre efter hvad skabet kan byde på;)
Slet