tirsdag den 15. april 2014

Traditionen tro

Som næsten altid den sidste aften inden vi vender næsen mod nord, spiser vi Kylling Piri Piri med en let tomatsalat og brød til.
Selvfølgelig spiser vi på terrassen. Vejret har tilladt det hver eneste aften i denne omgang.
Jeg har lavet tomatsalaten og Ole står for at varme kyllingen som er hentet hos den lokale Pingo Doce.
De laver den så godt, så jeg ikke gider bruge energien på det selv.
Mens kyllingen bliver lunet får jeg lige syet et par mærker i et par færdige projekter.
Om lidt er maden klar.
 
Vi takker for denne gang og glæder os allerede til at komme igen. Snart.

3 kommentarer:

  1. Det er dejligt med lidt nem mad, især når man også skal pakke og gøre klar til hjemrejsen. Håber du får en god tur og rigtig god påske.

    SvarSlet
  2. God inspiration til dejligt let og lækkert mad. Tak for kikket :-)

    Mvh Claus
    polterabend

    SvarSlet