mandag den 15. april 2013

Jeg scanner

Jeg har de sidste par timer hygget mig med at scanne en del af mine strikkeopskrifter ind på computeren.
Jeg er slet ikke færdig, for jeg har mange.
 
Det er rigtig hyggeligt at sidde og kigge opskrifterne igennem, og mindes hvornår og hvor  jeg har strikket de forskellige modeller.
Måske der kommer nogle af de gamle på pinden igen.
Det er bestemt ikke utænkeligt.
 
 

13 kommentarer:

 1. Det er skønt at man kan opbevare alt det "papir" på computeren. Nemt at finde, fylder ingenting, og nemt at slette, hvis man ikke gider have det mere.

  SvarSlet
 2. Uh.. det har jeg også en drøm om når jeg får overskud af tid, men det bliver et kæmpe arbejde, for der skal jo også tages stilling til hvilket mappe den enkelte skal puttes ind, så gode ideer modtages gerne til at lave det overskueligt.

  SvarSlet
 3. God ide at scanne - og så har du også lige lejlighed til at komme igennem alle opskrifterne ..
  Det er nok en proces der giver mere arbejde på strikkefronten ;o)

  SvarSlet
 4. Hej

  Ja så er du igang, det er en god ide og helt perfekt til den tid vi lever i. Her i huset er det kun blevet til tanke, inu. Måske det snart skal ære. Det tættest jeg er kommet på, er at jeg tager et billede af mine opskrifter jeg bruger på min iPad, og så har jeg den med mig.
  Spænde at se hvad du kan få ud af den gennem gang.

  SvarSlet
 5. Lidt af et arbejde, på den anden side, når nu scanneren er varm :))
  Hvad gør du så med de "fysiske" opskrifter?

  SvarSlet
  Svar
  1. De får lov at blive i deres fysiske mapper..

   Slet
 6. Det er en rigtig god ide at gemme opskrifterne på den måde, og så kan du også lige få sorteret dem samtidig. Det er sjovt at se hvordan nogle modeller i den grad er et produkt af deres tid og andre fuldstændig tidløse og lige så aktuelle i dag, som da man købte dem.

  SvarSlet
 7. Hyggeligt arbejde og sikkert også sjovt. Tænker ofte på, hvor hurtigt "man" glemmer gode opskrifter, der faksisk allerede er i hus ;-)
  Fortsat god arbejdslyst!

  SvarSlet
 8. Der er garanteret en masse gensynsglæde forbundet med nogle af opskrifterne, og så er det dejligt at have dem organiseret.

  SvarSlet
 9. Det er da vist fast arbejde du der har gang i ;))

  Yt.

  SvarSlet
 10. Det projekt har jeg også gang i, jeg tager det i små etaper, det er nemlig lidt af en tidsrøver.

  SvarSlet
 11. Hvor sjovt - jeg går den anden vej rundt. De fleste af mine opskrifter er elektroniske og jeg har dem på Ipad'en. Men jeg printer til en mappe... ja, guderne må vide hvorfor ;-)

  Jeg kan se, at du "tryller med regnskaber og lejekontrakter". Er det udlejning af boliger?
  Måske har du en idé til, hvordan min yngste i Århus finder en bolig? Hun bor selv sammen med en roommate i Guldberg Høegsgade, og kæresten har sin egen bette lejlighed, men nu vil de gerne flytte sammen i Århus. Jeg går ud fra, at der er "100 års" venteliste i boligselskaberne?

  SvarSlet
 12. Jeg vil gerne forsøge t hjælpe din datter til en lejlighed.
  Hvis hun skriver en mail til mig om ønsker. Størrelse, pris, tidspunkt for overtagelse skal de oplyse, så vil jeg straks gå igang med at kigge.
  Jeg ved at der kommer et par opsigelser ind i denne måned, ( bla i Haderslevgade ) så alt efter hvad de ønsker skulle de ikke være umuligt.
  De skal skrive til mig på mec@mathorne-vvs.dk.

  Med hensyn til strikkeopskrifter er mange af mine så gamle at der ikke eksisterede computer dengang;)

  SvarSlet