fredag den 5. juli 2013

Det bliver godt når det bliver helt færdig

Tidligere synes jeg det var vidunderligt at få en malerpensel i hænderne, men ikke mere. Min skulder kan bare ikke holde til det. Det har de sidste 3 dage vist i al tydelighed. Jeg har, sammen med vores medhjælper Claus grundet og malet vinduer i Kaffehuset. Det har trukket tænder ud for mig, men vinduerne er færdige og mangler kun sidste finish, med lidt maling der skal skrabes af glassene, ditto pudsning og sprosser der skal monteres igen.
Jeg klarer malerresterne og pudsningen, Men sprosserne kommer først i om en uges tid. Claus har ferie i næste uge og det er ham der får opgaven med sprosserne. Når han er tilbage igen skal udvendig side af huset males sort. Det glæder jeg mig til at se. Jeg tror det bliver rigtig godt.


Strikketøjet bliver forsømt, mine arme og hænder er så trætte at jeg ikke kan holde på pindene. Jeg tager revanche i næste uge. Der holder jeg miniferie i Aarhus og jeg har lovet mig selv at jeg ud over at nyde venindefrokost og Loneselskab også skal forkæle mig selv med strik og hvad jeg ellers lyster. Ja og så et par timer på arbejde en af dagene, men det er nu også meget hyggeligt.

12 kommentarer:

 1. Det bliver så fint når det sorte kommer til. Nu må du pleje din skulder så vi snart kan se mere til dine flotte striber :)

  SvarSlet
 2. Jeg ville SÅ gerne C.M., Men der er stejke lige nu;)

  SvarSlet
 3. Hej
  Sikke fin det bliver, jeg drømmer om at få sådanne sted også. Din trøje bliver dejlig og i nogle super fede farver. Må jeg spørge om du ved hvordan man strikker hulrib. For jeg er igang med en trøje og der skal jeg strikke hulrib men der er ingen forklaring på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hulrib kender jeg ikke. Har du prøvet at Google det? Ellers er mit bedste bud at du kan sende en mail til designeren og bede om en forklaring.

   Slet
  2. Hej Ulla tak for svart. Nej det findes ikke på nogle af alle de gode strikke sidder, desvære så det må blive en besked til Lene Holm samsøe. Glæder mig til at se dit fine kaffe hus færdig og indflytte.

   Slet
 4. Det bliver det skønneste lille sted når det er malet.
  Hvor er det træls at man ikke kan holde til alt det man har lyst til - Øvøv og rigtig god bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er allerede rigtig dejligt Marianne, men åh hvor jeg glæder mig til det bliver helt perfekt:)

   Slet
 5. Det bliver et fint lille hus I får. Vi har også eet som ligner og der er også sprosser i, jeg kan anbefale at de sprøjtemales. Vores havehus har vi malet blåsort som jeg har set mange sommerhuse er malet. God bedring med skulderen.
  Hilsen Inge-Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Sprosserne er blevet sprøjtemalet Inge-Britt. Blåsort lyder kønt, men her bliver det helt sort for at passe til resten af bygningerne

   Slet
 6. Det bliver så fint, det lille hus.
  En uge i Aarhus er nu også dejlig at se frem til, lyder det til.

  SvarSlet
  Svar
  1. En uge bliver det ikke i denne omgang, men færre dage kan også gøre godt Eva;)

   Slet
 7. Det bliver flot når det bliver færdigt, er jeg sikker på. God bedring med den ømme skulder og god miniferie i Aarhus.

  SvarSlet