lørdag den 19. oktober 2013

Gråt både på den ene og den anden måde, men bestemt ikke den kedelige.

I dag er himlen grå. Vi har regnvejr.
Et regnvejr der gør at man faktisk ikke kan bevæge sig udenfor.
Vejene er spejlglatte og skomagerdrengene slår så hårdt ned i underlaget at man bliver våd både fra oven og fra neden af regnen.
Senere på dagen lysner det igen og vi kan bevæge os ud. Alt dufter frisk til den tid og vores bil som jeg havde tænkt skulle vaskes bliver det ganske gratis.
 
Vi er ligeglade med regnen. Vi hygger på terrassen. Den er overdækket, så vi sidder i læ og temperaturen er omkring de 20, så fryser gør vi heller ikke.
Vi kan sidde her og kigge på regnen og lytte til tordenen der ruller ude over vandet.
 
Jeg strikker, og Ole læser. Vi snakker, drikker kaffe og snakker noget mere.
 
Jeg strikker gråt. Ikke på grund af vejret, men fordi jeg synes jeg har "lavet" en smuk farve ved at mikse to garner. Silk/mohair farve 11 og alpaca farve sfn41 gør sig fantastisk sammen. Både farvespillet og kvaliteterne. Det er ikke revolutionerende at jeg strikker netop de to farver og garner sammen. Mange har gjort det før mig. Jeg har også mikset garnerne før, men ikke farverne. Min Påfugl nr. 2 bliver et smukt miks.
 
Må I få en dejlig lørdag. Min er grå på den gode måde.
 
 

12 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt det hele,Ulla!
  Jeg oplevede det samme sidste år på denne tid på Kreta. At sidde på altanen i regnvejr er slet ikke så dårligt!
  Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 2. Elegant farvesætning, det bliver smukt.
  Vejrets drama må du nyde fra altanen. Torden i syden er helt specielt. Det rumler og lynene trækker spor over himlen.
  God ferie.

  SvarSlet
 3. Lækre kombinationer du får lavet, både i garner og farver. Jeg tror jeg vil kaste mig ud i en smallere Påfugl, garnerne kommer til at ligne, men farven bliver nok påfugleblå

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn kombination og den passer perfekt til den skønne påfugl du har lavet i rosa. Det er måske din sommerpåfugl og den grå din vinterpåfugl. Uha vi er lige kommet hjem fra Italien og havde to dage med sydeuropæisk regn. Det er noget andet end vores støvregn. Aldrig har jeg da haft så rene sandaler og fødder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja her sydpå er det ikke noget pjatregn der kommer fra oven;)

   Slet
 5. Hej Ulla.
  Vi kender ikke hinanden, men jeg læser din blog med stor glæde. Så lidt alligevel. Kan se på tidligere indlæg at du på et tidspunkt strikkede efter en opskrift i vanityknitting 2011/2012. Købte du bladet eller lånte du det på biblioteket? Hvis du købte det, var det så amazon eller har du en god "pusher". Er selv faldet for opskrift i selvsamme blad, så dit svar er ventet med længsel.
  MvH Camilla Edelfors,
  C.edelfors@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Kære Camilla. Jeg er fuldstændig blank med hensyn til det magasin. Aner ikke hvilket du mener. Kan du prøve at uddybe det. Evt. Skrive i hvilket indlæg jeg har nævnt det eller hvad jeg har strikket.

  SvarSlet
 7. Tak for dit svar. Det er også lang tid siden. Du kaldte det cowboyponcho. Undskyld besværet.
  Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Magasinet hedder: Vogue Knitting, Winter 2011/12
   Jeg har købt det digitalt på min ipad. Gå i app store og søg Vouge Knitting, så kommer du frem til det. Har du ikke ipad/iPhone ved jeg ikke lige hvordan. Jeg kan huske jeg havde en masse bøvl med at finde det inden en medblogger gav mig fiffet😉 håber svaret hjælper dig.

   Slet
  2. Tusind tak for hjælpen. Hvor er det dejligt at der stadig findes så rare mennesker i verden. Og tak for en inspirerede blog fyldt med lækkert strik.
   MvH csmilla

   Slet
  3. Og jeg siger tak for de søde ord Camilla.

   Slet