fredag den 17. januar 2014

Jeg må da også have en Kashmir

Jeg bliver da bare nødt til at strikke en Kashmir til mig selv. Specielt efter jeg har set Lones på. Hold da op hvor er den smuk.
Jeg havde ellers lagt bogen på hylden, for jeg synes det er hårdt for skulderen at strikke med pind 6.
Nu har jeg haft pause og har mod på det igen.
I går gik jeg igang med at finde garn til den. Jeg var ikke i tvivl om at der skulle indgå Silk/mohair. Det er min absolutte favorit følgegarn.
Jeg valgte at kit/11 skulle være gennemgående sammen med en skøn beige Cashmere/silke/uld (den samme kvalitet jeg brugte til min høstjakke).
Det kunne også have været en Højlandsuld.
Som striber plukkede jeg i mine farver af Silk/mohair. Jeg tog hvad jeg synes passede sammen og enkelte der kunne lave lidt "larm".
Det er ikke sikkert at jeg bruger alle farverne. Det vil tiden og humøret vise.
Jeg elsker den måde at strikke på. Ingen snærende bånd.
I dag vågnede vi op til sne, men allerede nu er det meste regnet væk.
Der er mørkt, koldt og der blæser kraftigt.
Fredag i januar.
 
God sidste dag inden weekenden og pas på i trafikken derude.
 

10 kommentarer:

 1. Sikken nogle fine farver du har fundet frem, glæder mig til at se dit helt eget mix. Læste lige om dine problemer sidst med vendestrik, jeg forstår ikke at der er så mange måder at forklare vendestrik på... Synes det jeg har prøvet indtil videre har været nemt at forstå meningen med :-) men jeg har heller ikke læst kasmir opskriften ;-) god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg duer bare ikke til Helgas måde ;) Min nr 2 kashmir glider meget bedre for mig fordi jeg gør det på en for mig mere logisk måde. Sådan er vi så forskellige;)

   Slet
 2. Den kashmir ser bare så lækker ud - og smukke farver du har valgt. Den kan vist kun blive en succes.
  Søgte Helga Isagers bog med opskriften på biblioteket - men ak, kunne ikke finde den. Men jeg kan jo håbe den kommer :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slet ikke tålmodighed til at vente på om biblioteket får den. Prisen er rimelig hvis du også taber tålmodigheden ME ;)

   Slet
 3. Det ser spændende ud. Jeg har kastet mig ud i en blålig udgave.

  SvarSlet
 4. Lækre garner og lækre farver. Det er en af fordelene ved et stort og velassorteret garnlager, at når sådan en model dukker op, så er der mulighed for at være kreativ og bruge lagergarn i massevis. Kenneths lækre garn er heldigvis overkommeligt i pris, så her kan alle være med.
  Din egen kashmir bliver da superflot og jeg får løst til at gramse, når jeg ser billederne af det strikkede. Ingen tvivl om, at det har høj lækkerhedsfaktor. Jeg glæder mig til at se resultatet. Lones er vildt flot. - Jeg bliver vist også nødt til at lave sådan en.

  SvarSlet
 5. Du bliver da nødt til det Uldbegavet;)

  SvarSlet
 6. Bare at se på det, ser luksuriøst ud :)

  SvarSlet