fredag den 29. marts 2013

Klippede boller

 
Ind imellem strik og hygge, forbereder jeg mig også lige på et rykind
af familiemedlemmer
i de sidste tre påskedage.
Jeg glæder mig, men det kræver lidt planlægning.
Derfor skal der forberedes lidt mad.
Bla. har jeg lavet morgenmadsboller.
Jeg har et lille fif, så man er fri for at stå og
gratte med den klæge dej.
Jeg klipper simpelthen dejen i passende stykker.
Det kan godt være det ikke er særlig professionel at gøre sådan,
men effektivt er det,
og bollerne ser særdeles rustikke og skønne ud.
Midt i bollebagning, frikadellestegning, rengøring og jeg ved ikke hvad,
fik jeg en pause da min mor ringede for at få en sludder med mig.
 
Det gav anledning til at stå og kigge ud ad vinduet.
Og vil I tro jeg blev vidne til en kalvefødsel.
Det er ikke første gang jeg ser det,
men stort er det altså hver gang.
 
Tak mor for at ringe på lige det rette tidspunkt.

8 kommentarer:

  1. De ser gode ud de morgenboller.
    Det må være helt specialt at opleve.

    Forsat god påske, Yt.

    SvarSlet
  2. Uhm, de ser gode ud, de boller :-)

    Hvor er du heldig med at se dine kalve komme til verden. Jeg gider også se det. Engang for mange år siden har jeg trukket en kalv ind i verden, som selv havde besvær med at vejen herind. Den slags er stort :-)

    SvarSlet
  3. Ja, sådan kan man være heldig en gang i mellem. Det må være en meget speciel oplevelse!
    De ser lækre ud dine boller - godt at være klar parat til ryk ind.

    SvarSlet
  4. Ser lækre ud de boller - meget :)
    Det er stort at få lov til t følge en kælvning - dejligt du har så godt udsyn til jeres dyr.

    SvarSlet
  5. Det må være skønt at se en kalvefødsel lige uden for vinduet.

    Her skal også forberedes til rykind i morgen. Det bliver hyggeligt.

    God ide at bruge saksen til dejen. Jeg klipper også altid min pizza i stykker.

    SvarSlet
  6. Jeg vil også nødig gratte i dej. Bruger fiffet med saksen til salat. Det går tjept :o)

    SvarSlet
  7. Sikken en oplevelse.
    Og sakse er gode til mange ting :)

    SvarSlet
  8. Ej hvor vildt at du lige så den fødsel! Dine boller ser lækre ud, jeg har også lige bagt gulerodsboller i dag men de er godt nok ikke klippede men den ide vil jeg huske til en anden gang. god påske!

    SvarSlet